Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ademsnoodis voltooid verleden tijd!

Greet , 48 jaar

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

Dag Tom,

Zoals je gevraagd hebt in je begeleidende brief stuur ik je hierbij mijn ervaringen met de combinatie van bachbloesems voor vrijere ademhaling. In het begin was ik nogal sceptisch want ik had nog nooit over bachbloesems gehoord, vandaar dat ik in het begin maar één flesje besteld heb.

Tot mijn verbazing merkte ik al na twee weken dat ik me rustiger voelde en niet zo vlug buiten adem was. Dit heeft me doen besluiten om toch, zoals je voorgesteld had, drie flesjes te nemen. Na twee maand de flesjes genomen te hebben waren mijn aanvallen van hyperventilatie al heel sterk vermindert.

Ik heb al van toen ik kind was last van een moeilijke ademhaling, dus je mag me zeker bij de categorie "chronisch" stoppen. Het was eigenlijk mijn man die er me op attent maakte dat ik veel minder hyperventileerde. Ik was er mezelf niet echt van bewust. Je ziet hoe gemakkelijk een mens gewoon geraakt aan een normaal leven. 

Nu, drie maanden verder, is hyperventilatie voltooid verleden tijd. Ik heb getrouw de drie flesjes opgebruikt en heb geen enkele aanval van hyperventilatie meer gekregen. Ik hoop dat ik hiermee andere mensen kan overtuigen die ook hyperventilatie hebben want ook ik stond heel wantrouwig in het begin. Toen je me in je eerste mail vertelde dat er een grote kans was dat ik er vanaf ging geraken op voorwaarde dat ik ze lang genoeg nam, dacht ik dat je me gewoon zoveel mogelijk flesjes wou verkopen. Nu weet ik dat je het oprecht meent en ben blij je raad te hebben opgevolgd.

Veel succes verder als ik iemand tegenkom die vrijer wil ademhalen geef ik hem of haar zeker je website door.

Vriendelijke groeten,
Greet

 

Noot: resultaten kunnen variëren

Andere getuigenissen
Top van de pagina